Július 7. –  A Csokoládé világnapja.

De nekünk még annál is több, hiszen 1 éves a BeSweet Csokoládémanufaktúra!

Ezen különleges alkalomból pedig szervezünk egy felejthetetlen szülinapi hetet a BeSweet Csokimanufaktúrában. 2021. július 7. és július 10. között szeretettel várunk, hogy együtt ünnepeljünk és élvezzük a csoki minden formáját és ízét!

Milyen izgalmas programokkal és finomságokkal készülünk?

Kifáradhatatlan gyerkőcöknek játék az udvaron, kifáradt szülőknek egy kis pihenő árnyékos napvitorláink alatt, kényelmes babzsákokban.

Kifogyhatatlan mennyiségű jégkrém, különleges limonádék, házi készítésű szörpök a forró nyári időben.

És ez még semmi! 1 éves születésnapunk alkalmából szeretnénk bemutatni nektek a már weboldalunkon elérhető és megvásárolható BeSweet Programcsomagokat.

Csokikóstolás, bemutató, csokikészítő workshopok és még további izgalmas programcsomagok közül választhattok. Egy biztos: bármely csomagunkat is választjátok, felejthetetlen élményben lesz részetek. Nézzétek meg részletes programkínálatunkat és látogassatok el a BeSweet Csokimanufaktúrába!

Egy Különleges Szülinapi Akcióval is készültünk!

Kattintsatok IDE és töltsétek ki szülinapi online csokikvízünket, ha 8-ből min. 4 kérdésre jó választ adtok, 10% kedvezményt adunk bármely webshopunkban megvásárolható csokoládé árából. A kitöltési határidő: 2021. július 30., kedvezményes kuponkód beváltható 2021. december 31-ig.

Gyertek és fújjuk el együtt az első gyertyát! Várunk titeket 2021.07.07. és 2021.07.10. között a BeSweet Csokimanufaktúrában!
Címünk: 7100 Szekszárd, Bor utca 26.

Ismerd meg a csokik varázslatos világát!

Iratkozz fel és olvasd elsőként legújabb cikkeinket gasztronómia & edukáció témákban.

    Nézz körül webáruházunkban!

    Különleges csokoládék, szívvel-lélekkel.