Egy karácsonyi ajándékcsomag kiváló arra, hogy az év legmeghittebb ünnepén lepjük meg vele rokonunkat, barátunkat, kollégánkat. Fontos azonban, hogy kerüljük a sablonos megoldásokat és törekedjünk a minőségre is!

Az élmények ajándékozása egyre inkább előtérbe kerül. Ennek oka, hogy fogyasztói társadalmunk egyre inkább átfordul egy élmény alapúvá.

Színházbérlet, mozijegy, kondibérlet, koncertjegy, wellness hétvége. Ezekkel mind felejthetetlen örömet tudunk szerezni. Idén azonban a járványügyi helyzet nem teszi lehetővé, hogy ezekkel lepjük meg ismerőseinket. Mi marad hát?

Ismerd meg a csokik varázslatos világát!

Iratkozz fel és olvasd elsőként legújabb cikkeinket gasztronómia & edukáció témákban.

  Ajándékozz gasztroélményt!

  A karácsonyi ajándékok közül nem hiányozhat a minőségi csokoládé. Hazánkban a csokifogyasztásnak különösen nagy hagyománya van a téli ünnepek során.

  A multik polcain kapható sablonos csokik és csokicsomagok helyett azonban sokkal jobb választás a minőségi, kézműves csokoládé.

  A csokoládék palettája amúgy is igen széles. Nincs olyan ember a Földön, aki ne találná meg a számára megfelelő nyalánkságot.

  Az édesszájúak a minőségi fehér- és tejcsokoládékat részesítik előnyben, míg az egészségtudatosabb étrendet követők, illetve a vegánok a magas kakaótartalmú étcsokoládéra esküsznek.

  Aki valóban egészséges, minőségi, jótékony hatású csokoládéval szeretné szervezetét megjutalmazni, számukra a magas kakaótartalmú, prémium minőségű étcsokoládét javasoljuk.

  (Korábbi cikkünkben összefoglaltuk a magas kakaótartalmú étcsokoládé áldásos hatásait, melyet ide kattintva olvashattok.)

  Elegáns páros: a csokoládé és a bor

  A csoki és a bor verhetetlen kombinációja közel egy évtizede került a figyelem középpontjába. Ennek ellenére sokan a mai napig kétkedve tekintenek erre a duóra.

  Holott a csoki és a bor között számtalan közös vonás található. Ha kis mennyiségben fogyasztunk belőlük kitűnő minőségűt, az szervezetünkre is jótékony hatással van.

  Ennek hátterét is körbejártuk, amelyről ide kattintva olvashattok.

  Különleges, ünnepi dobozainkba olyan kézműves csokoládé és minőségi bor kombinációkat helyeztünk el, melyek kielégítik a különböző ízvilágot preferáló fogyasztók igényeit.

  Milyen bort adjunk ajándékba?

  Egy palack kiváló bor ismerősöknek és ismeretleneknek is kiváló ajándék lehet. Nem véletlen lepik meg sokan üzlettársaikat, kollégáikat is vele.

  Sokan az ital árát nézik meg elsőként, pedig nem minden esetben a bor ára határozza meg annak minőségét.

  A borok esetében a legfontosabb kérdés az erjesztés és az érlelés – legyen szó akár fehér-, vörös-, vagy rosé borról. A legelterjedtebb érlelési módszer az acéltartályos és a fahordós érlelés.

  Ez utóbbi során a bor oxigénnel érintkezik, mivel a hordó pórusain át levegő jut aa borba. Az ital ettől testesebb, koncentráltabb, aromásabb ízhatásúvá válik.  

  A bor lehet egészen intim ajándék is, ha például olyan termőhelyről származik az ital, ahova közös emlékek fűznek minket a megajándékozott személlyel.

  Az ajándék pedig már csak akkor lehet teljesebb, ha a bort különleges nyalánkságokkal egészítjük ki vagy ünnepi köntös kap.

  Karácsonyi ajándékcsomag, ami dekoráció is

  Az ünnepek elengedhetetlen tartozékai a karácsonyi fények, dekorációk, kézzel hajtogatott és faragott díszek.

  Számos olyan termékkel találkozhattok a boltok polcain – legyen szó élvezeti cikkről vagy akár kozmetikumról – melyeknek külseje dekorációs funkciót is betölt.

  Az ünnepi BeSweet ajándékcsomagok külsejükben is a karácsony, az újév, és a téli táj hangulatait idézik meg.

  „Borzongató ízvarázs” avagy ajándékcsomag a’la Anzselika

  Egyik kedvenc Youtuberünket, Anzselika Habpatront is megihlette az etikus kereskedelem és a csokigyártás témaköre.

  Különleges csomagolásainkba tette bele az általa készített – néha kicsit bizarr – kretív csokis ételeket.

  Aki szereti az edukatív, sajátos humorú videókat, mindenképp ajánljuk figyelmükbe! Nem mellesleg ő is elkészíti benne sajátos csokis-boros ajándékcsomagját.

  Kézműves csoki és bor díszdobozban!

  Te melyik ünnepi BeSweet pakkot választanád?

  Nem található.