Rólunk


Ismerd meg a BeSweet világát!

A BeSweet a szekszárdi Kék Madár Alapítvány munkatársai által megálmodott csokoládémanufaktúra és márka. Az alapítvány missziójának megfelelően a prémium minőségű csokoládékat fogyatékkal élő emberek készítik precizitással és odaadással.

A BeSweet édességek – ahogy embertársaink is – igazán sokszínűek. A termékfejlesztő szakemberek a tej-, a fehér-, és az étcsokoládét egyaránt különleges harmóniákkal bolondították meg.

“Egy falat jóakarat” Lokálisan

“Egy falat jóakarat” Globálisan

Lokális szinten a termékek megvásárlásával a fogyasztó a hazai megváltozott munkaképességű személyek esélyegyenlőségét segíti.

Globális szinten – az etikus kereskedelem jegyében – a csokoládé alapanyagául szolgáló kakaóbab kistermelőit támogatja a vásárló.

Szekszárdi manufaktúránkban Te is megtekintheted, hogyan készülnek a BeSweet termékek! Kellemes, zöld környezetben, a régió legjobb borászainak szomszédságában kóstolhatod meg a legkülönfélébb, frissen készült prémium csokoládékat. A prémium termékeken és az etikus kereskedelmen túl a Kék Madár Alapítvány által létrehozott BeSweet Csokoládémanufaktúra közelebb hozza egymáshoz az embereket, illetve hidat képez a fogyatékos és az ép emberek között.